Despre noi

ECR Distribution din Timisoara comercializeaza case de marcat ieftine, cantare electronice, cititoare de coduri de bare, scanere, imprimante fiscale, monitoare touchscreen si de fapt toata aparatura necesara intr-un magazin, fie el supermatket, hypermarket sau doar magazin de cartier sau stand in piata. La sediul nostru avem un magazin avizat de Ministerul de Finante pentru a comercializa case de marcat si a oferi servicii de reparatii pentru acestea. Asiguram deci service, fiscalizare, metrologie si orice alt serviciu care s epoate ivi in exploatarea caselor de marcat, cantarelor electronice furnizate de noi.

Produsele distribuite sunt de calitate exceptionala apartinand unor marci ca SAPEL, ELKA, DATECS, ELTRADE, ACTIVA, ACLAS, CUSTOM si multe altele. Poti avea incredere in calitatea acestora pentru ca sunt rezistente si practice, apartinand ultimei generatii. In acest magazin poti gasi nu doar case de marcat, ci si cititoare de coduri bare, POS-uri, cantare electrice sau sertare pentru bani.

ECR Distribution ofera solutii pentru gestiunea fiscala a societatilor din toate domeniile de retail si servicii HoReCa si alte servicii pentru care legea impune utilizarea caselor fiscale. Operam pe teritoriul judetelor Timis si Caras-Severin, unde livram toate echipamentele de tip POS (Point Of Sale) si consumabilele aferente.

Contractele de service se incheie atat pentru perioada de garantie, cat si pentru cea din post-garantie. Personalul nostru are experienta de 15 ani in domeniul caselor de marcat ceea ce face ca orice interventie sa fie facuta in cel mai scurt timp.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Oferta case de marcat Timisoara ! - bonus 10 role GRATIS © 2017 - Free Opencart Themes
      sigla 789ro  optimizare SEO Timisoara - 789.ro       sitemap